Odisys Bt. hivatalos weboldala

Nobili

A Nobili név említésekor ma már mindenkinek a tradicionálisan jó minőségű, megbízható gépek jutnak eszébe. A gyár története 1945 – ig nyúlik vissza, amikor is a gépesítés még gyerekcipőben járt, ekkor Efrem Nobili elképzelései szerint kezdődött a gépgyártás az olaszországi Molinellában. A gyár ma is családi tulajdonban van, önállóan fejleszt és gyárt, a világ szinte minden országában jelen van. A Nobili szárzúzókat, vontatott és függesztett permetezőket és különböző szállító – anyagmozgató eszközöket készít. Hazánkban több mint 40 éve van jelen.

A Nobili több mint 60 éve alatt, köszönhetően az emberi hozzáállásnak, magas színvonalon működik:

  • Fokozza termelékenységét
  • Többcélú termékeket gyárt
  • Szakértelem és felelős gondolkodás jellemzi
  • A környezet tiszteletben tartása az elsődleges szempontok között
  • Megbízhatóság, pontosság
  • Folyamatos együttműködésben a régió felsőoktatási intézményeivel, kutató központokkal
  • Legutóbb 2014-ben volt alkalmam személyesen is részt venni a megújult gyárlátogatáson.
  • Személyes tapasztalatom az volt, hogy a vállalat rohamosan fejleszt.

A szárzúzók gyártásakor minden egyes rotor legalább 3 alkalommal kerül centírozásra, korrekcióra, először a nyers „csövet” egyengetik ki, majd az automata hegesztőrobot által felhegesztetett fülekkel ellátott rotor kerül centírozásra, eztán felszerelik a rotort a kalapácsokkal. A felszereléskor szigorúan, grammra egyforma kések kerülnek egy rotorra, az ily módon felkésezett rotor bekerül egy újabb centírozóba, ahol immár üzemi fordulaton addig egyensúlyozzák, míg nem 100%-ig rezgésmentes nem lesz.

Az elkészült szárzúzókat a csomagolás előtt még felszerelik egy traktor hátsó 3 pontját szimuláló műszerre, mellyel meghajtják a gépet, szenzorokat kapcsolna rá és ellenőrzik a rezonanciamentességet, és a hajtómű ház melegedését.

Csak a TEST matricával ellátott gépek kerülhetnek forgalomba!

A permetezők gyártása során minden egyes szivattyú önmagában is ellenőrzésre kerül, így nem kerülhet beszerelésre hibás szivattyú, majd a kész permetezőket egy alagútban „élesben” is letesztelik. Gyári hibás gép NINCS!

Ha nem találta meg a megfelelő gépet, látogasson el a www.nobili.com oldalra, majd kérje ajánlatunkat!