Odisys Bt. hivatalos weboldala

Mumgép

A MUMGÉP Kft. mezőgazdasági földútjavításhoz, makadámút javításhoz, kisebb terhelésű felületzárt útalap rehabilitációjához, anyagterítéshez, padkanyeséshez, hó rendezéshez kínál kiváló minőségű, könnyen kezelhető függesztett grédereket, kőtörőt, tömörítőgépet mező- és erdőgazdasági termelőcégeknek, önkormányzatoknak.

A vállat hitvallása szerint technológiai rendszerükkel nagyobb teret nyer az alternatív, költséghatékony és környezetbarát útépítés!
A gyártó nyitott gépei személyre szabott, egyedi gyártására is bizonyos kereteken belül!

Gréderek

A MUMGÉP függesztett grédercsalád, FG100FG200FG300 és az FLV100-as tömörítőgép A Magyar Út- és Mezőgépgyár, valamint a gödöllői Korszerű Technológiákért Alapítvány közös fejlesztése.

E folyamat során a több évtizedes konstruktőri tapasztalatot és a kiváló anyagminőségek megválasztását előtérbe helyezve arra törekedtünk, hogy hosszú élettartamú, kis karbantartási igényű, egyszerű elven működő, és könnyen kezelhető munkagépeket hozzunk létre. Ezek a gépek kiválóan alkalmasak elhanyagolt föld- és vízkötésű makadámutak profiljának helyreállítására, a hozzá tartozó padkarész lenyesésére, anyagterítésre és hó eltakarítására egyaránt.

Bővebben...

FKT 100-2400 Kőtörő

A kőtörő berendezésünkel rendkívül környezetbarát és költséghatékony módon lehet utat építeni, mert esetünkben nem kell a megrongálódott út alapját „kicserélni”, a régit hulladéklerakóba szállítani és helyette új anyagot beépíteni, mert technológiánkkal az útban található köveket, kavicsokat és az út felületén elterített építési törmeléket, betont gépünkkel méretre lehet dárálni, egyenletesen szét lehet teríteni és visszaépíteni az útba! Az utak feszültségmentesítése nélkül a megrongálódott útra terített kiegyenlítő aszfaltréteg néhány hónapon belül ismét tönkre megy. Gépünkkel ez a probléma kiküszöbölhető, mert a régi út szerkezetének újrastrukturálásával (újra törésével-keverésével) az útban található feszültségek megszűnnek és a tömörítést követően a „ráhúzott” aszfalt nem repedezik be újra, tartós marad.

Bővebben...

FLV - Lapvibrátor

A MUMGÉP lapvibrátorral kiválóan tömörítheti az elgréderezett utakat, tereket.

Bővebben...