Odisys Bt. hivatalos weboldala

Moro Aratri

A Moro Aratri gyár az olaszországi Bergamo tartomány beli Fontanellában található, és több mint 40 éves gyártói múltra tekinthet vissza. A 40 év alatt nemcsak Olaszország szerte, de Európában is ismert és elismert lett a gyártó. Sikerének titka a felhasználókkal való szoros együttműködés, a gazdáktól érkező használati tapasztalatokkal folyamatosan javítják termékeik minőségét, műszaki megoldásaikat. Egy – egy ötlet, megoldás nem csak a tervezőasztalon születhet meg –vallja a filozófiájuk – hanem a felhasználás során is „kipattanhat” a fejekből.

Kezdetben kizárólag ekegyártással foglalkozó cég mára már a talajlazítók piacán is elismert gyártó.

A hazai forgalmazást 2014-ben kezdtük meg, akkor célirányosan egy minőségi altalajlazítót kerestünk 300 Le körüli traktorhoz, így találtunk rá a gyártóra. Az első gép eladását és a kedvező tapasztalatokat követően kezdtük el behatóbban megvizsgálni a gyártó teljes portfólióját.

A kínálatról elöljáróban annyit, hogy függesztett ekék 1-6 fejig, barázdában vagy tarlónjáró kivitelben készülnek, míg a félig függesztett kivitelben 4-8 fejjel érhetőek el, akár hidraulikus fogásállítással is.

A Moro ekék ár/érték arányban kimagaslóan jók, és hiánypótlók a piacon.

Lazítók

A magyarországi bevezetés első lépcsője volt az altalajlazító Spider gép 2014-ben.

Ez a gépcsalád mára már szép számmal került gazdákhoz is, akik nagyfokú elégedettséggel nyilatkoznak gépeikről.

A Moro kínálatában 90-400 Le-ig található lazító, 200-420 cm munka-szélességgel 5-9 késsel.

A lazítókhoz hidraulikusan állítható dupla, tüskés rögtörő henger van kapcsolva, mely hengerek egymástól függetlenül is állíthatóak csavarorsó segítségével.

Bővebben...

Ekék

Az első bemutatkozás hazánkban a 2015-ös Agrárgép Show-n történ, akkor még csak szemrevételezhette a hazai közönség a gépet. Azóta már megkezdődtek a tesztek is, túl vagyunk több próbán is.

Kezdetnek 3 eke érkezett be, 3-4 illetve 4+1 fejes kivitelben, 2 mechanikus fogásállítású és egy hidraulikus fogásállítású.

Bővebben...