Odisys Bt. hivatalos weboldala

Linddana

A dán székhelyű Linddana közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik az aprítógépek gyártása és értékesítése terén.

Az összes TP márkanevű gép Dániában készül és megfelel az EN 13525 biztonsági előírásoknak. A munkavégzés során a balesetvédelmi előírások betartásával az üzemeltetők telkes biztonságban érezhetik magukat.

A jelenlegi piacvezető pozícióját a Linddana a kiváló minőségnek, a könnyű kezelhetőségnek, kedvező áraknak, továbbá a hazai és külföldi szakemberekkel folytatott együttműködésnek köszönheti.

A cég, szerződéses partnereinek köszönhetően a világ több pontján értékesíti termékeit. ( Európa mellett Észak Amerika, Kanada, Újzéland és Ázsia. )

A Linddana annak is köszönheti sikereit, hogy kizárólag aprítógépeket gyárt, így minden kapacitását a termék tökéletesítésére fordíthatja.

Nem titok, hogy van a TP aprítóknál olcsóbb gép a piacon, de számol Ön a végleges és teljes költséggel is, ami az üzemeltetés során vár Önre? 10 ok amiért érdemes TP aprítót választania:

 1. Különleges megbízhatóság. Az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy megbízható gépeket készítsünk. Minden alkalommal. TP ágaprítók robosztus kivitele, és előállításuk minőségi termelés végeredménye, ami miatt a leállások nagyon ritkák.
 2. Legyen egyszerű. A TP faaprítók nagyon könnyen kezelhető és karbantartható gépek. Minden géphez egy részletes útmutatót mellékelünk, mely bemutatja, hogy hogyan cserélheti a késeket és más a kopó alkatrészeket gyorsan - minimális megszakítással.
 3. Mi az Ön oldalán állunk. Fejlesztünk és gyártunk Dániában. De nem számít, hogy honnan származol, tanácsadás, szolgáltatás és az alkatrészek szállítása is könnyen megoldható. Minden gyártásban lévő modellhez van alkatrész raktáron. Minden más alkatrész a lehető leggyorsabban.
 4. A nagy termékválaszték. mindig megtalálja a modellt, amely pontosan megfelel a követelményeknek. Átfogó termékskála, legtöbb modellünk elérhető MOBIL, TLT és a TLT-s darus kivitelben is.
 5. Biztonsági ellenőrzés alatt. Az ágaprító gépeket tisztelni kell, kellő figyelemmel kell velük bánni, veszélyes üzemnek számítanak. Ez az oka annak TP ágaprítók megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak.
 6. Alacsony üzemanyag-fogyasztás. Sok Linddana ágaprítót látunk el TP OPTICUT késrendszerrel, ahol négy kés van felszerelve, határozott párokat kialakítva a vágótárcsán. Ez kiegyensúlyozottá teszi a gépet betöltéskor, és biztosítja a jelentősen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.
  Ön garantáltan rendkívül hatékony fa aprítást végezhet a mobilgépeinkkel is köszönhetően a beépítésre kerülő, alacsony fogyasztású motorjainknak. Lombardini / Kohler.
 7. 3 év garancia. Linddana talán az egyetlen gyártói a világon, mely 3 éves termékgaranciát vállal. A jótállás teljes körű a TP 100 - TP 270 esetében, a nagyobb gépek garanciális feltételeiről érdeklődjön nálunk.
 8. A legjobb minőségű faapríték. A teljes termékpalettát úgy tervezték, hogy kiváló minőségű faaprítékot készítsenek sok gépünknél állítható az apríték szemcsemérete.
 9. Nagyteljesítményű etetőrendszer. Hatékonyság mindenek felett, amikor a termelő faaprítékot készít a behordó rendszer meghatározza a termelékenységet. A TP ágaprító rendelkezik integrált hidraulikus rendszerrel, saját szivattyúval, mely mindig megfelelő mennyiségű olajat, és nyomást állít elő meghajtó a hengerek mozgatásához. A nagy teljesítményű fogazott hengerek, erősek és gazdaságos etetés érhető el, biztosítva a magas termelékenység a napi munka során.
 10. Grátisz kopó alkatrészek az új géphez! Amikor megvásárol egy új TP ágaprító (TP 130 - TP 270), akkor automatikusan megkapja a TP SERVICEBOX-ot mely tartalmazza az összes fontos kopó alkatrészt. Ez azt jelenti, hogy már előre rendelkezik alkatrésszel, amikor az igény még nem is jelentkezik, ezáltal Ön és a gép mindig mozgásban maradhat.

Letölthető prospektusok

Linddana termékkatalógusa