Odisys Bt. hivatalos weboldala

Goldoni

A Goldoni gyárat 1926-ban alapította a Goldoni család. Eleinte öntöző szivattyúkat gyártottak, majd 1950-től egytengelyes traktorok gyártása is megkezdődött, innen már nem is telt el sok idő a legendás EXPORT traktor 1957-es megalkotásáig. Majd ezt követte a sikeres UNIVERSAL modell, melyből több mint 70000 darabot értékesítettek 1960 óta. Ez volt a kezdete egy erős, dinamikus traktormárka kialakulásának.

A gyár Olaszország hagyományosan bortermelő területén Modenában található, ennek megfelelően az alapítók beható ismeretekkel rendelkeztek az ágazatot illetően.  

A család történelme során egyszerű és örökérvényű értékek képződtek, mint a nagy figyelem és odaadás a munka iránt, illetve a föld és természet szeretete.

Ezek az értékek szerves részét képezték a Goldoni család 3. generációjának is, amikor létrehozták a gépgyárat mintegy 90 évvel ezelőtt, egy Modena melletti tanyán.
Celestino Goldoni olyan mezőgazdasági gépeket akart gyártani, melyek egyszerűsítik a munkát a földeken, és elpusztíthatatlanok.   

Az általa felállított értékek vezérlik a céget azóta is. Értékek, amelyeket ma már a kutatás és a technológia is segítenek, hogy növekedjen, fejlődjön a vállalat.

A termékek széles skálájának kialakítása, a minőség javítása jelenti az életet a Goldoni filozófiájában.

"Rendkívül magas színvonalú gépesítés és a talajművelés hagyományának megőrzése" volt a filozófiája, ez ihlette és vezérelte Celestino Goldonit már a kezdetek kezdetén 1926-ban.

Ez a szellem, az, amellyel a Goldoni, azóta is gyárt. A vállalat ma is elhivatott a mezőgazdasági gépek technológiai fejlődésében, azok megbízhatóságában és ma is mércét állít mindenki számára a tartósság tekintetében 

Base 20

Egy ideális traktor mindennapi használatra, mely tökéletes választás, ha Ön egy keskeny és erős gépet keres!

A törzscsuklós kivitelű gép, szervókormánnyal páratlan forduló- és manőverező- képességet biztosít minden esetben. A Base 20 külső szélessége választható, 81-95 cm, ennek köszönhetően a traktor kiválóan alkalmas akár házikertekben, akár fóliasátrakban vagy állattartó telepeken való alkalmazásra, de igény szerint kommunális célokra is!

Bővebben...

Euro gépcsalád

Állandó négykerékhajtással, egyszerű kezelhetőséggel - terepre fejlesztve!

Az Euro család kimagasló értékei között ezen fő tulajdonságok szerepelnek, szinte elnyűhetetlen, és rendkívül gazdaságos. TIER III besorolású Lombardini dízel erőforrásai között könnyen megtalálhatják a céloknak és elvárásoknak leginkább megfelelőt, míg a robosztus 6 előre 3 hátra sebességfokozatú szorzóváltó minden fokozata jó átfedést biztosít a váltások között, így élmény a munka.

Bővebben...

Maxter

Terepszög tekintetében minden elvárásnak megfelel.

Létezik törzscsuklós és kerékkormányzású kivitelben

Kis fordulókör, jó súlyeloszlás, alacsony felépítmény, és kimagasló teljesítményleadó képesség -ezek jellemzik. Az erős motor – jó váltó kiosztás – jó terepszögek hegyi használatra is alkalmassá teszik.

Bővebben...

Ronin gépcsalád - Univerzális „kiskirály”

A Goldoni 2012 őszén mutatta be az EIMA kiállításon a legújabb modelljét a Ronint.

A RONIN-t úgy fejlesztette ki a Goldoni tervezőcsapata, hogy rendkívül széles felhasználhatóságú gépet kapjanak végeredményül. Használható ültetvényen, sorok között, fóliaházakban, szabadföldi termesztésben és mindenféle telepi mozgatási feladatokra is, mint például trágyakihordás, takarmány beszállítás. A RONIN ideális választás azoknak akik többfunkciós, variálható gépet keresnek mind a mellet, hogy rendelkeznek minden pozitív tulajdonsággal amivel az Összes Goldoni traktor, azaz: kompakt méret, erő, megbízhatóság.

Bővebben...

Star család

Erős, dinamikus és ott is erős, ahol mások gyengék.

Egy teljes teljesítménysorból álló motorpaletta 48-95 LE-ig, VM Detroit erőforrások szívó és turbofeltölős változatban. Nincs olyan műszaki igény, melynek ne tudna megfelelni. Sebességváltója összesen 24/16 sebességfokozatot kínál előre- és hátramenethez, amit kiegészít a kategóriában egyedülálló nyomatéknövelő ikerszekrényes váltó kombináció. További egyedisége a Star családnak, hogy a hajtáslánc teljesen egyenes síkokban fut végig a gépen, így csökkentve a teljesítményveszteséget és minimalizálva a meghibásodásokat.

Bővebben...

Quasar 90

Az első traktor a kategóriában, amely szervórásegítésű fékkel rendelkezik!

Kis fordulókörrel egyenlő súlyelosztással, alacsony felépítménnyel és kimagaslóan jó teljesítményleadó képességgel rendelkezik.

Az erős motor és a Star széria módosított váltója speciális, kifejezetten hegyi igénybevételre is alkalmassá teszi.

Bővebben...

Transcar - platós traktor

A Transcar a Goldoni platóval egybeépített traktorcsaládja.

Törzscsuklós és elsőkerék kormányzású verzióban egyaránt elérhető, 20-66 Le-s motorokkal szerelve. Kitűnő választás kisebb erdészetek, lovardák, állatparkok számára, ahol a traktor feladata javarészt szállításból áll. 

Bővebben...