Odisys Bt. hivatalos weboldala

BFM

Családi tulajdonú olasz gyártó, a kapcsolatunk nagyon régre nyúlik vissza. Az elődvállalat a Baiano volt, melyet a család 2011 ben vásárolt meg annak akkori tulajdonosától. Az új tulajdonos megtartotta a régi bevált modelleket, és a folyamatban lévő fejlesztéseket is tovább vitte, így a gyár átvétele óta már új termékek is bekerültek a gyártásba. A korábban Baiano-ként vásárolt gépek alkatrészellátása zavartalan.

A kínálatban automata kitérésű soralj-művelők, teleszkópos vázú kultivátorok, lazítók, csonkázók, kaszák és raklapvillák találhatóak.

Soraljművelők

A talajművelő eszköz meghajtása mechanikusan történik, míg az eszköz kitérítése a beépített hidraulika segítségével. Amikor a letapogató pálca érzékeli a növényt, azaz neki ütközik a pálca, egy szelep vezérlésű munkahenger segítségével behúzza a traktor mögé a munkavégző fejet. 

A pálca állítható érzékenységű, akár új telepítésű ültetvényeken is alkalmazható.

Bővebben...

EV Kultivátorok

Speciális ültetvényművelő kultivátor. A különlegessége abban rejlik, hogy a váz teleszkóposan változtatható szélességű, ennek megfelelően változik a kapák száma is. Rendelhető 5 -11 kapás kivitelben. Minden kapa rugózott, ezáltal intenzívebb a lazító hatása is, illetve folyamatos védelmet biztosít a gépnek az esetleges töréssel szemben.

Bővebben...

Csonkázók

Alternáló vagy forgó késes kivitelben, egy vagy két síkra, illetve igény esetén jobbra és balra is L alakkal. Traktor hidraulikáról, vagy saját hidraulikarendszerrel, joystickkel vezérelhető.  

Ha ilyen gépre szeretne ajánlatot kapni, kérjük kattintson a bővebben gombra, és töltse ki az űrlapot!

Bővebben...

Kaszák

A BFM 2012-ben kezdte meg a teleszkópos, változtatható munkaszélességű fűnyírójának gyártását. A gép hidraulikusan szélesebbre állítható, ezáltal akár vegyes ültetvényekben is kihasználható.  

Ha ilyen gépre szeretne ajánlatot kapni, kérjük kattintson a bővebben gombra, és töltse ki az űrlapot!

Bővebben...