Odisys Bt. hivatalos weboldala

Big John

TARTÓSSÁG.
EGYSZERŰSÉG. 
TAPASZTALAT.
EZ A BIG JOHN STANDARD. 

TARTÓSSÁG
BIG JOHN fa átültető gépek szerkezete teljes mértékben hegesztéses technológiával, a legjobb minőségű acélból készülnek. A hidraulikus alkatrészek úgy lettek tervezve, hogy a legbiztonságosabb módon ültethessük át és szállítsuk a fát akár 35 cm törzsátmérőig.

EGYSZERŰSÉG
Egy ember is egyszerűen kezelheti BIG JOHN fa átültető gépeket. A gépek felszerelhetőek manuális szelep vezérléssel, vagy táv vezérelhető szelepekkel is, melyet igény esetén kamerarendszerrel is kiegészíthetünk.

TAPASZTALAT
40 éve, hogy a BIG JOHN megépítette és az első fa átültető gépét. Az évek során, generációkon át történő kapcsolatokkal a BIG JOHN felhaszálók visszajelzéseit felhasználva fejlesztjük a BIG JOHN termékeket a mai napig.

 

Most lehetősége nyílik szolgáltatásunkat igénybe venni, ehhez nem kell mást tennie, mint érdeklődni vevőszolgálatunkon.

Töltse le katalógusunkat!

Teherautós rakodók

Mi mindent megcsinálunk. Bérelhető tőlünk akár faiskolának, akár erdészetnek, legyen szó a kívánt faátmérőről. További információért lépj kapcsolatba velünk. Mi mindent megteszünk az ügyfelekért, hogy elégedettek legyenek BIG JOHN termékünkel. Ezért nálunk oktatásban is részesülnek a kezelésükről, sőt gyakorlatban is beüzemeljük, együtt kipróbáljuk. A mi gépünk előnyei: a kettős vezetésű penge, a könnyű kezelhetőség, az egyszerű karbantartás, és a tartósság. Ez csak egy pár jellemző, hogy miért válaszd BIG JOHN terméket.

Bővebben...

Rakodó gépre szerelhető változatok

Úgy tervezték őket, hogy a helyi munkákat és, tájépítészeti munkákat helyben végezzék a különböző rakodógépekkel egybe építve. Amennyiben önnek rakodógépre és faátültetőre van szüksége, keressen minket. A BIG JOHN a legkeresetteb átültető gép a piacon. Elég rugalmas ahhoz, hogy fel lehet szerelni a különböző befogadó járművekre, beleértve csúszókormányzású rakodók, kerekes rakodók és nagytömegű rakodók. A BIG JOHN a rakodógépek legtartósabb 4 pengés kitermelője, mely minden kategóriában kínál megfelelő ajánlatot. Alapszereltségben kínál electronikusszervo szelepvezérlést és a távirányítási rendszert. Keresse vevőszolgálatunkat a gépbérlettel kapcsolatban.

Bővebben...

Ültető konténerek és konténerszállítók

Növelje a hatékonyságot.

Mozgasson több növény egy úttal, így kevesebb a költsége, és kevesebb az üzemanyag fogyasztás.

Több konténer kevesebb "Lapát munka."

Bármi legyen is, a fa mozog minden körülmények között, egy BIG JOHN konténer szállító trailer növeli a hatékonyságot, időt és pénzt takarít meg. Big John gépe mellé béreljen szállító konténert is a hatékonyság növelése érdekében.

Bővebben...

Csúszókormányos gépek adaptere a 44-es Modell

Mi sem egyszerűbb, a kertépítészet és a gyakorlat legkedveltebb gyorsülettő gépe a 44-es.

Bővebben...

Vontatott kivitelek

Választhatóak a 45, 55 & 65-ös modellek, melyek megegyeznek műszaki tartalmunkban a teherautóra szerelt kivitelekkel

Bővebben...

Szabadon álló konténerek

Nagyszerű ötlet, mellyel megtöbbszörözheti gépei kapacitását, Ön időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Bővebben...