Odisys Bt. hivatalos weboldala

Szolgáltatások

Az Odisys Kft a következő szolgltatásokban áll rendelkezésére:

Szállítmányozás - Odisys Hungária Kft.

Belföldi és nemzetközi gép- és haszongépjármű fuvarozás – Túlméret
Barátságos díjszabás – Rövid határidő – Komplex ügyintézés

Bővebben...

Gépbérlet

Nincs pénze, hogy megvegye, vagy csak ideiglenesen kell? 

A megoldás a bérgép!

Azt hiszem nem egyedi az, az eset, amikor gyorsan kellene végrehajtani egy feladatot, akár talajművelésről beszélünk, akár egy útfelújításról, vagy épp hígtrágya kijuttatásról.
Egy - egy munkacsúcsra, vagy pár hetes feladatra nem gazdaságos beruházni, vagy csak a saját gép üzemképtelensége okozza is jó, ha van hová fordulni, elérhető áron gépet bérelni a feladatra, akár gépkezelővel együtt is.

Bővebben...

Hitelügyintézés

Cégünk segítséget nyújt ügyfeleinek a hitel, lízing ügyintézésben is. Legyen szó akár belföldi, akár import beszerzésről, cégünk gondoskodik arról, hogy Ön a lehető legjobb hitelkonstrukcióhoz jusson hozzá.
Az igen kedvelt 2,5%-os konstrukciót is tudjuk biztosítani akár a közvetlen import
(Áfa-mentes) vásárlások mellé is.
Válassza ki a megfelelő gépet, majd kérje munkatársunk segítségét a hitelügylet lebonyolításához. Kollégánk a pénzintézettel együttműködve segíti az Ön hitelhez jutását.

A hitel fedezete a legtöbb esetben maga a gép, azonban ritkán ugyan, de előfordul, hogy további fedezetet kell bevonni, pl. földet. Ezt mindig az adott ügyfélre, az adott bank fogja megmondani, nem a kereskedőn múlik.
Az ügyintézéshez szükséges dokumentumok benyújtását követően kb. 2 héten belül rendelkezésre áll a kért összeg, mely a szerződés aláírását követően kerül átutalásra.

A hitelbírálat ingyenes!

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy időközönként, a bírálat hosszabb időt vehet igénybe, ezért érdemes időben elkezdeni a bírálathoz szükséges dokumentumokat mihamarabb benyújtani a banknak.

Általánosságban elmondható, hogy a hitelekhez 27+10% önerővel szükséges rendelkezni, melyet a szállító, azaz az Odisys Bt. számlájára kell befizetni.

Alkategóriák

Gépek raktárról

gepek raktarrol

Szállítmányozás

fuvarozas