Odisys Bt. hivatalos weboldala

Erdészeti pályázat

KotschKran 8

„Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”, mondhatnánk ebben a témában, mivel ahogy az lenni szokott konkrétum még nem látott napvilágot ebben a témában, de vannak biztosnak tűnő pontok.

Jóváhagyta a kormány a Vidékfejlesztési Program 2016-os éves fejlesztési keretét (ÉFK), melynek eredményeképpen idén mintegy 4,49 milliárd forint erdészeti technológiákra, erdei termékek feldolgozása felhasználható forrásra pályázhatnak a gazdálkodók.

Az Odisys csapata elé megy ennek a pályázatnak, összegyűjtöttünk néhány, az erdészetben jól használható erő és munkagépet, ezekről bővebben a képekre kattintva tájékozódhat.

Még igényelhető 2,5 %-os kamatozású hitel is a keret erejéig, lépjen Ön is időben, kösse le hitelkeretét, amíg lehetséges. Az Odisys-nél ez is megoldható. Készítsük el vállalata hitelbírálatát még a pályázat megjelenése előtt, elkerülve ezzel a pályázatok leadása körül kialakuló tumultust, melyet jó eséllyel idén még a nyári szabadságolások is tetéznek majd.

Az Odisys segít a pályázat elkészítésében is, ennek költsége nem terheli tovább a beruházás miatt amúgy is kiköltekező gazdaságot. Mindössze sikerdíj ellenében vállaljuk a pályázat írását, tehát Ön csak akkor fizet, ha eredményes volt a pályázat.

Részletekért keressen bennünket.

Letölthető prospektusok

Frontpolder & Kranaufbauten

K sorozat