Odisys Bt. hivatalos weboldala

I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva

Május 31. és június 1. között rendezik meg az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényét, ahol a mezőgazdasági gépeket, permetezőket és a precíziós gazdálkodást helyezik a középpontba.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) által közösen szervezett rendezvény 39 hektáron mutatja be a precíziós gazdálkodás szerteágazó előnyeit és a hozzá tartozó technológiai hátteret, gépi eszközöket és berendezéseket.

A precíziós gazdálkodásra való áttérés környezettudatosabb úton eredményesebb és hatékonyabb termesztést tesz lehetővé. Ehhez szükség van az informatikai vívmányok és fejlesztések széles körű mezőgazdasági felhasználásának napi gyakorlatba való átültetésére és ezáltal a termesztéstechnológia aktualizálására. A folyamat elméleti síkon felvetett kérdéseire ad gyakorlati választ az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva rendezvény, mert a szervezők elődleges célja az, hogy a gazdálkodók közvetlenül szerezhessék be azokat az információkat, amelyek segítik őket a döntéshozatalban, illetve versenyképességük javításában.

 

 

Ma már Magyarországon is rendelkezésre állnak a technikai illetve berendezési feltételek a precíziós gazdálkodás széles körű hazai alkalmazásához, a kapcsolódó berendezéseket és gépeket a kiállításon meg is lehet tekinteni, illetve több esetben ki is lehet próbálni. Mezőfalván az állógépes bemutató mellett egy helyen, egy időben lehet megismerni a széles körű gépkínálatot és az új technológiákat.

A NAK és rendező partnere, a MEGFOSZ nagyon fontosnak tartja, hogy ezeket az újdonságokat szántóföldi körülmények között, látványos, gyakorlati bemutatókkal is közelebb hozzák az esemény látogatóihoz. Ezért mutatják be a rendezvényen, hogy mire képesek a nagy monstrumok, munkaeszközök, gépek hétköznapi, szántóföldi körülmények között. Ha nem csak egy kiállítóterem falai közt nézné meg őket, hanem „akcióban”, esetleg ki is próbálná azokat, május 31-én és június 1-jén megteheti személyesen, Mezőfalván!

 

 

 

Gépek raktárról

gepek raktarrol

Szállítmányozás

fuvarozas